Bereidingswijze
Voeg in een middelgrote pan de hot saus, boter, witte azijn, worchestershiresaus, cayennepeper en knoflook toe.
Breng het mengsel aan de kook en laat het vervolgens 5-7 minuten sudderen. Haal van het vuur en serveer.
Breng het mengsel aan de kook en laat het vervolgens 5-7 minuten sudderen. Haal van het vuur en serveer.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
=inherit=18pxZelfgemaakte buffalo saus uit Amerika is bijzonder en pittig. Lekker bij kip, taco's, eieren........
Ingrediënten
*24 cl Frank's Hot Sauce
100 g boter
2 eetlepels witte azijn
1/2 eetlepel worchestershiresaus
1/2 theelepel cayennepeper
1/2 theelepel knoflook ( fijngesnipperd of knoflookpoeder )
100 g boter
2 eetlepels witte azijn
1/2 eetlepel worchestershiresaus
1/2 theelepel cayennepeper
1/2 theelepel knoflook ( fijngesnipperd of knoflookpoeder )
Leuke tips
*Het recept van Frank's RedHot is al in 1896 bedacht en in 1920 voor het eerst op de markt gekomen! Frank's Redhot Original Cayenne Pepper Sauce is gemaakt met slechts vijf ingrediënten, waaronder rode cayenne pepers. Deze saus is overal in en bij te gebruiken.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1492493
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Alyssa Rivers
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch