Haïtiaanse Epis

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 05/10/2022 - 10:30
Bereidingswijze
-Doe de ingrediënten in een blender of keukenmachine.
-Mix tot de gewenste consistentie, maar maak het niet te vloeibaar. Mix in de vorm van pesto.
-Plaats in een pot en bewaar koel voor later gebruik.
Afbeelding
Haïtiaanse Epis
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Als het gaat om authentieke Haïtiaanse recepten, hebben Haïtianen een basiskruiding die meestal in bijna alle gerechten wordt gebruikt. Haïtiaanse Epis of Haïtiaanse kruiden, is meestal hetzelfde in het hele land. Afhankelijk van de regio worden echter extra ingrediënten toegevoegd.
Ingrediënten
50 g verse peterselie gehakt
10 takjes Tijm
1 eetlepel Hele Kruidnagel
10 teentjes knoflook
100 g paprika en 150 g uien
100 g bosui
2 eetlepels Basilicum
2 theelepels Zout en peper
2 theelepel cayennepeper
15 cl Olijfolie
10 cl appelciderazijn
6 cl groentebasispasta
Leuke tips
je kan in de koelkast tot 3 maanden bewaren
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Caribisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1492463
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
savory thoughts
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester