Bereidingswijze
- Was de witlof, tomaten, bleekselderij en daslook goed en snij het allemaal fijn. Meng alles goed door elkaar.
- Maak een sausje van de yoghurt, suiker en mosterd.
- Proef even aan het sausje en doe er naar smaak zout en peper in.
- Meng het sausje door de salade.
- Maak een sausje van de yoghurt, suiker en mosterd.
- Proef even aan het sausje en doe er naar smaak zout en peper in.
- Meng het sausje door de salade.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Nu er weer volop daslook is kun je weer lekker variëren met dit superfood. Deze keer maakte ik er voor de afwisseling een salade mee omdat je de (fijngesneden) bladeren heel goed rauw in een salade kunt eten.
Lekker bij een biefstukje met Daslookboter en Aardappelpuree-met-daslook
Lekker bij een biefstukje met Daslookboter en Aardappelpuree-met-daslook
Ingrediënten
- 4 stronken witlof
- 4 tomaten
- 2 stukken bleekselderie
- 3 handenvol daslook
- 2 dl yoghurt
- 2 theelepels suiker
- 2-3 royale theelepels mosterd
- pezo
- 4 tomaten
- 2 stukken bleekselderie
- 3 handenvol daslook
- 2 dl yoghurt
- 2 theelepels suiker
- 2-3 royale theelepels mosterd
- pezo
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1492446
Homepage ID
2066044
Teller
0
Bron
petitchef
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Vegetarisch