Bereidingswijze
Giet de Cointreau en het veenbessensap in een gekoeld champagneglas. Roer.
Giet er de champagne bij en werk af met een sinaasappelpartje.
Giet er de champagne bij en werk af met een sinaasappelpartje.
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere cocktail die makkelijk te bereiden is
Ingrediënten
50 milliliter veenbessensap (koud)
150 milliliter champagne (koude)
15 milliliter Cointreau
sinaasappelpartje (enkele)
150 milliliter champagne (koude)
15 milliliter Cointreau
sinaasappelpartje (enkele)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1492441
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
spar
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch