Bereidingswijze
* Meng het bier met de honing (laat 1 el honing en 6 el bier over voor de saus), het sap van de citroen en de kippenbouillon. Voeg hierbij een beetje rozemarijn.
* Kruid de kippenborsten met de kippenkruiden en bak goudgeel.
* Overgiet de kippenstukken met de biermengsel.
* Laat garen op een matig vuur totdat de mengeling stroperig wordt.
* Snij de puntpaprika's en ijsbergsla fijn. Pel de avocado en snij het vruchtvlees fijn.
* Haal de kip uit de pan en laat wat afkoelen. Snij in kleinere stukken.
* Maak vervolgens de saus. Meng de mosterd met de eetlepels honing en het bier .
* Leg de wraps open en bestrijk met wat yoghurt en de saus. Beleg vervolgens met de kip, avocado, maïs, puntpaprika en ijsbergsla. Rol daarna strak op.
* Kruid de kippenborsten met de kippenkruiden en bak goudgeel.
* Overgiet de kippenstukken met de biermengsel.
* Laat garen op een matig vuur totdat de mengeling stroperig wordt.
* Snij de puntpaprika's en ijsbergsla fijn. Pel de avocado en snij het vruchtvlees fijn.
* Haal de kip uit de pan en laat wat afkoelen. Snij in kleinere stukken.
* Maak vervolgens de saus. Meng de mosterd met de eetlepels honing en het bier .
* Leg de wraps open en bestrijk met wat yoghurt en de saus. Beleg vervolgens met de kip, avocado, maïs, puntpaprika en ijsbergsla. Rol daarna strak op.
Aantal personen
3.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Per 2 wraps zijn het ongeveer 523.
Ingrediënten
4 kipfilet, 1 citroen of citroensap, 1 dl vloeibare honing, 1 dl kippenbouillon, 1.5 dl Bier 8%, 6 wraps, maiskorrels in blik, griekse yoghurt, 2 rode paprika, ijsbergsla, 1 advocado, 3 el mosterd, rozemarijn, kipkruiden
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan, Koekenpan
Leuke tips
Het verbaasde mij, hoe lekker het is. Echt proberen waard.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1492435
Homepage ID
2847031
Teller
0
Bron
Lidl
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Notenvrij