Bereidingswijze
1 Smelt de chocolade au bain-marie.
2 Verwijder het kroontje van de aardbeien en dip ze in de witte chocolade. Prik er een satéstokje in en prik dat de aardbei onderaan op een kegel van piepschuim. Werk zo verder naar boven toe.
3 Werk je aardbeientoren af met hier en daar een plukje munt. Klaar!
2 Verwijder het kroontje van de aardbeien en dip ze in de witte chocolade. Prik er een satéstokje in en prik dat de aardbei onderaan op een kegel van piepschuim. Werk zo verder naar boven toe.
3 Werk je aardbeientoren af met hier en daar een plukje munt. Klaar!
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxEen indrukwekkend zomers én gezond dessert. Leuk voor op een buffet. Makkelijk om te bereiden !
Ingrediënten
1 kg aardbeien
400 g witte chocolade
muntblaadjes
400 g witte chocolade
muntblaadjes
Hulpmiddelen & keukengerei
1 piepschuim kegel
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1492420
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch