Bereidingswijze
Kook de boontjes beetgaar. Verwarm ondertussen de olie en fruit de sjalot, gember en de rode peper enkele minuten. Voeg de knoflook toe en bak even mee. Voeg de Chilisaus toe en roer alles door.
Als de boontjes gaar zijn, afgieten en het smaakmengsel door de boontjes roeren.
Als de boontjes gaar zijn, afgieten en het smaakmengsel door de boontjes roeren.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker anders en snel. Licht pittige boontjes met een Aziatisch smaakje.
Ingrediënten
400 gram verse sperzieboontjes getopt en gewassen
1 forse sjalot in reepjes
2 cm verse gember geschild in dunne reepjes
1 teen knoflook gehakt
1 rode peper zonder zaad in reepjes
scheutje olie
1 flinke kneep Chilisaus
Hulpmiddelen & keukengerei
pan, snijplank en mes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1492371
Homepage ID
2796273
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht