Bereidingswijze
1 Stoom de krabben in een stoommand 3 à 4 minuten gaar.
2 Snij een halve ui in ringen en stoof aan in de olie. Rasp de gember, en voeg die toe aan de ui samen met de bonenpasta. Blus met de rodewijnazijn en de visfumet.
3 Breng op smaak met de sojasaus, de sesamolie, de mirin, en de saké. Laat 5 minuten inkoken. Leg er de krab bij en laat door en door warm worden. Serveer met koriander.
2 Snij een halve ui in ringen en stoof aan in de olie. Rasp de gember, en voeg die toe aan de ui samen met de bonenpasta. Blus met de rodewijnazijn en de visfumet.
3 Breng op smaak met de sojasaus, de sesamolie, de mirin, en de saké. Laat 5 minuten inkoken. Leg er de krab bij en laat door en door warm worden. Serveer met koriander.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxEen lekkere tapa waar al je vrienden en familie van zullen smullen.
Ingrediënten
600 g krab (soft shell)
1 ui
1 cm gember
koriander
1 el zwartebonensaus (pikante (zwarte)bonenpasta)
2 el rodewijnazijn
20 cl visfumet
2 el sojasaus
2 el mirin
10 cl sake
50 ml sesamolie
arachideolie
1 ui
1 cm gember
koriander
1 el zwartebonensaus (pikante (zwarte)bonenpasta)
2 el rodewijnazijn
20 cl visfumet
2 el sojasaus
2 el mirin
10 cl sake
50 ml sesamolie
arachideolie
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1492322
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht