Bereidingswijze
1. Meng de gegaarde kipreepjes met de Epos toktoksaus.
2. Snijd het stokbrood in de lengte door en besmeer de helften met het kip mengsel.
3. Decoreer de Surinaamse slof af met wat rode paprika stukjes en Epos decoratiemix spicy twister.
4. Consumentenadvies: Bak de Surinaamse slof 10 minuten af in een oven op 160 graden.
2. Snijd het stokbrood in de lengte door en besmeer de helften met het kip mengsel.
3. Decoreer de Surinaamse slof af met wat rode paprika stukjes en Epos decoratiemix spicy twister.
4. Consumentenadvies: Bak de Surinaamse slof 10 minuten af in een oven op 160 graden.
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Snel te bereiden met een verse smaak als je afbakbrood gebruikt.
Ingrediënten
1 kg kipreepjes
750 gram Epos toktoksaus
Stokbrood
Rode paprika
Epos decoratiemix spicy twister
750 gram Epos toktoksaus
Stokbrood
Rode paprika
Epos decoratiemix spicy twister
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Surinaams
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1492312
Homepage ID
3035555
Teller
0
Bron
https://qsta.nl/nl_NL/afbakbrood
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht