Knolselderij puree met bospaddestoelen en vis

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 04/07/2022 - 15:07
Bereidingswijze
Maak knolselderij schoon.
Snij 2 plakjes van de knolselderij en snij deze in blokjes.

Van de overgebleven knolselderij maak je een puree
Meng de puree met de room, losgeklopt ei, nootmuskaat, zout en peper

Blokjes knolselderij stoven in een beetje boter met beetje water

Stoof de knoflook in een beetje boter voeg daarna de plakjes bospadestoelen toe en bak even mee.
Voeg blokjes knolselderij en peterselie toe en smaak af met peper en zout

Vis bakken

Opmaak bord:
Puree
Paddestoelen er omheen
Vis erop
Serveer met plakje citroen
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk gerecht .
Ook te bereiden  met vlees of vegetarisch  (geen vlees of vis maar met wat meer bospaddestoelen )
Ingrediënten
1 knolselderij
Boter
Water (scheutje )
200 gran bospadestoelen
1 eidooier
Scheut room
Nootmuskaat
1 teen knoflook geperst
Peterselie
Citroen
Vis voor 2 personen
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492300
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Kookboek
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pejejaru