Bereidingswijze
Wortel, courget en zoete aardappelen 5 min voorkoken.
Klop room met eidooier los .
Voeg knoflook, peper , zout, tijmblaadjes, bieslook en kaas erdoor .
Leg de wortel, courgette in de ingevette ovenschotel.
Daarop de tomaat en de zoete aardappel.
Als laatste de plakjes rookworst
Giet als laatste het room mengsel er over .
Afwerken met het handje kaas.
Schotel 30 - 40 min in oven
Klop room met eidooier los .
Voeg knoflook, peper , zout, tijmblaadjes, bieslook en kaas erdoor .
Leg de wortel, courgette in de ingevette ovenschotel.
Daarop de tomaat en de zoete aardappel.
Als laatste de plakjes rookworst
Giet als laatste het room mengsel er over .
Afwerken met het handje kaas.
Schotel 30 - 40 min in oven
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere ovenschotelÂ
Ingrediënten
1 wortel in plakjes
Courgette in plakjes en ontdaan van zacht gedeelte
2 tomate in plakjes
Tijm, bieslook , peper en zout
1 teen knoflook geperst
325 gram zoete aardappel in plakjes
100 gram room
1 eidooier
Stukje roomboter
rookworst
100 gram geraspte kaas + 1 Handje voor de afwerking
Courgette in plakjes en ontdaan van zacht gedeelte
2 tomate in plakjes
Tijm, bieslook , peper en zout
1 teen knoflook geperst
325 gram zoete aardappel in plakjes
100 gram room
1 eidooier
Stukje roomboter
rookworst
100 gram geraspte kaas + 1 Handje voor de afwerking
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven
Ovenschaal
Ovenschaal
Leuke tips
Vegetarisch laat dan de rookworst weg
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1492299
Homepage ID
2067488
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht