Bereidingswijze
Verhit de boter in een grote hapjespan.
Roerbak de spitskool 10 min en breng op smaak met peper en zout.
Voeg de eidooier, citroenrasp, en parmezaanse kaas toe aan de spitskool en bak 2 min mee
Schep de spitskool in diepe voorverwarmde borden en verdeel de spekjes en geroosterde amandelen erover.
Garneer met peterselie.
Roerbak de spitskool 10 min en breng op smaak met peper en zout.
Voeg de eidooier, citroenrasp, en parmezaanse kaas toe aan de spitskool en bak 2 min mee
Schep de spitskool in diepe voorverwarmde borden en verdeel de spekjes en geroosterde amandelen erover.
Garneer met peterselie.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk heb er een gehaktbal bij geserveerd
Ingrediënten
2o gram boter
1 kleine spitskool in dunne repen gesneden
Zout en peper
200 gram gerookte spekjes gebakken
1 eidooier
150 ml kookroom
Geraspte limoen of citroenschil naar smaak
150 gram parmezaanse kaas geraspt
10 gram peterselie fijngehakt
50 gram gezouten amandelen grof gehakt en even roosteren
1 kleine spitskool in dunne repen gesneden
Zout en peper
200 gram gerookte spekjes gebakken
1 eidooier
150 ml kookroom
Geraspte limoen of citroenschil naar smaak
150 gram parmezaanse kaas geraspt
10 gram peterselie fijngehakt
50 gram gezouten amandelen grof gehakt en even roosteren
Hulpmiddelen & keukengerei
Raspt
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1492297
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Lidll
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht