Bereidingswijze
- Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Schil de asperges en snij ze in schuine plakjes.
- Verhit een beetje olijfolie en fruit hierin de gesnipperde ui en knoflook.
- Doe de asperges erbij en wok ze 5-10 minuten mee (ze moeten nog wel een bite hebben.)
- Voeg de fijngesneden salie en room toe en roer dit goed om.
- Doe dan de fijngesneden kip erbij en laat deze meewarmen.
- Breng op smaak met peper en zout en voeg de pasta toe.
- Voeg een gedeelte van de kaas toe en schep alles goed door elkaar.
- Schep de pasta op borden en garneer met nog een beetje van de geraspte Parmezaan en de geroosterde pijnboompitten. Een blaadje salie maakt het geheel helemaal af.
- Schil de asperges en snij ze in schuine plakjes.
- Verhit een beetje olijfolie en fruit hierin de gesnipperde ui en knoflook.
- Doe de asperges erbij en wok ze 5-10 minuten mee (ze moeten nog wel een bite hebben.)
- Voeg de fijngesneden salie en room toe en roer dit goed om.
- Doe dan de fijngesneden kip erbij en laat deze meewarmen.
- Breng op smaak met peper en zout en voeg de pasta toe.
- Voeg een gedeelte van de kaas toe en schep alles goed door elkaar.
- Schep de pasta op borden en garneer met nog een beetje van de geraspte Parmezaan en de geroosterde pijnboompitten. Een blaadje salie maakt het geheel helemaal af.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit gerecht heb ik al in meerdere varianten gemaakt maar om het toch niet te vergeten zet ik ook deze in de rij erbij.
Het is een supermakkelijk en snelklaar recept om te maken als je niet veel tijd hebt en toch iets lekkers op tafel wilt zetten.
Het is een supermakkelijk en snelklaar recept om te maken als je niet veel tijd hebt en toch iets lekkers op tafel wilt zetten.
Ingrediƫnten
- 1 kilo asperges (dikke)
- 500 gram pasta (bucatini of spaghetti)
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 200 ml room
- 400 gram gerookte kip
- 50 gram Parmezaanse kaas
- klein handje blaadjes salie
- geroosterde pijnboompitten
- pezo
- olijfolie
- 500 gram pasta (bucatini of spaghetti)
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 200 ml room
- 400 gram gerookte kip
- 50 gram Parmezaanse kaas
- klein handje blaadjes salie
- geroosterde pijnboompitten
- pezo
- olijfolie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492286
Homepage ID
2066044
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht