Bereidingswijze
Roerbak de spinazie in aanhangend water. Laat uitlekken in een vergiet en druk het water er zoveel mogelijk uit. Of ontdooi de diepvriesspinazie.
Snijd de ui, tomaat, knoflook en peterselie en koriander fijn. Fruit alles met olie op en laag vuur tot de ui glazig is. Voeg de spinazie op laag vuur toe en laat op laag vuur zeker 15 minuten sudderen.
Voeg voor het serveren het citroensap toe.
Serveer de schotel met warm Marokkaans brood.
Snijd de ui, tomaat, knoflook en peterselie en koriander fijn. Fruit alles met olie op en laag vuur tot de ui glazig is. Voeg de spinazie op laag vuur toe en laat op laag vuur zeker 15 minuten sudderen.
Voeg voor het serveren het citroensap toe.
Serveer de schotel met warm Marokkaans brood.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
spinazie weer eens anders
Ingrediƫnten
1 zak gewassen spinazie of 1 pak dievriesspinazie
1 ui
1 teen knoflook
1 middelgrote tomaat
paar takjes peterselie
paar takjes koriander
sap van een halve citroen
1/2 tl gemberpoeder
1 tl komijn
1/2 tl zwarte peper
1 tl kerriepoeder
mespuntje zout
scheutje olijfolie
1 ui
1 teen knoflook
1 middelgrote tomaat
paar takjes peterselie
paar takjes koriander
sap van een halve citroen
1/2 tl gemberpoeder
1 tl komijn
1/2 tl zwarte peper
1 tl kerriepoeder
mespuntje zout
scheutje olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
vergiet
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Marokkaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492285
Homepage ID
2662227
Teller
0
Bron
Recept van Alia Azouzzia uit de Metro
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht