Pastinaak tagiatelle met truffel roomsaus en paddestoelen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 04/04/2022 - 14:04
Bereidingswijze
Paddestoel schoonmaken en in stukken snijden

Schil pastinaak maak slierten met de kaasschaaf
Kook de slierten pastinaak in het water met de bouillonblok in 2 min gaar.
Giet de pastinaak af en vang het vocht op.

Meng de room met de eidooier
Stoof de helft van de ui met de helft van de knoflook aan in een klontje boter ( niet later kleuren).
Bus af met een flinke scheut bouillon.
Voeg room toe even beetje in laten koken ,daarna truffel erbij peper en zout.

Bak andere helft van de ui en de knoflook en de bospaddestoelen aan in een klontje boter.
Voeg daarna tijmblaadjes toe .

Meng de pastinaak door de saus.
Warm even door

Opmaak bord
Diepe opgewarmde borden
Leg de pastinaak tagiatelle op de borden, daarop de bospaddestoelen met de peterselie en e.v.t een scheutje olijfolie
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Iekker gerecht .
Als je niet koolydraadarm  wilt eten vervang dan de pastinaak voor tagiatelle
 
Ingrediënten
600 gram pastinaak
Verse truffel Of truffeltapenade of truffelolie ( hoeveelheid na eigen smaak).
200 ml room
1 eidooier
1,5 teen knoflook fijngesneden
1 ui fijngesneden
100 gr cantharellen
100 gr shitakes
1 blokje championbouillonblok of blokje groentenbouillon
1 eetl verse bieslook.
1eetl peterselie
Paar takjes tijm
E.v.t italiaanse kruiden
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492281
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Tijdschrift
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pejejaru