Bereidingswijze
Voorbereiding : (5 min.)
- Snij de chorizo in fijne reepjes.
- Snipper het bieslook fijn.
- Rasp de grana padano.
Bereiding (20 min.)
1 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
2 Warm de ratatouille op (instructies: zie verpakking).
Afwerking
-Meng de pasta met de ratatouille en het bieslook. Serveer in diepe borden en werk af met de chorizo, de rucola en de grana padano.
- Snij de chorizo in fijne reepjes.
- Snipper het bieslook fijn.
- Rasp de grana padano.
Bereiding (20 min.)
1 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
2 Warm de ratatouille op (instructies: zie verpakking).
Afwerking
-Meng de pasta met de ratatouille en het bieslook. Serveer in diepe borden en werk af met de chorizo, de rucola en de grana padano.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en lekker
Ingrediënten
150 g chorizo
600 g ratatouille diepvries
100 g rucola
1/2 plantje bieslook
100 g grana padano (gemalen)
400 g casarecce (pasta)
zout
600 g ratatouille diepvries
100 g rucola
1/2 plantje bieslook
100 g grana padano (gemalen)
400 g casarecce (pasta)
zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492280
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
colruyt
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht