Bereidingswijze
Doe de zoeteaardappel en de uien in een pan met water met een beetje zout en breng aan de kook.
Kook in 15 min gaar.
Giet af en pureer tot een puree.
Zet de Pan weer terug op een laag vuur.
Meng al roerend de andijvie erdoor
Smaak af met peper zout kerrie klontje Roomboter en de room.
Andijvie stampot op een voorverwarm bord
Daarop de geraspte kaas en de gebakken uitjes
Kook in 15 min gaar.
Giet af en pureer tot een puree.
Zet de Pan weer terug op een laag vuur.
Meng al roerend de andijvie erdoor
Smaak af met peper zout kerrie klontje Roomboter en de room.
Andijvie stampot op een voorverwarm bord
Daarop de geraspte kaas en de gebakken uitjes
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk met rookworst en verse worstÂ
Ingrediënten
1 kilo zoeteaardappel geschild en in stukken gesneden.
2 uien in grove stukken gesneden
400 gram gesneden andijvie
1 tl kerry
1 eetl olijfolie
20 gram gebakken uitjes
Handje geraspte kaas
Peper en zout
2 uien in grove stukken gesneden
400 gram gesneden andijvie
1 tl kerry
1 eetl olijfolie
20 gram gebakken uitjes
Handje geraspte kaas
Peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
Puree stamper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1492272
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Jumbo
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht