Traybake met zalm en vadouvan

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 04/02/2022 - 14:26
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de aardappelen en snijd in parten van ca. 1 cm dik. Schil de winterpeen met een dunschiller en snijd in plakken van ca. een ½ cm. Snijd de uien in parten en de courgette in plakken van ca. 1 cm. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen.
Meng de aardappelen met de groente, vadouvan, olie, peper en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 30 min. in de oven gaar. Schep halverwege om.
Leg de laatste 8 min. de zalm erbij en bak gaar. Verdeel de aardappel en groente over 4 borden en verdeel de zalm in stukken erover.
Afbeelding
Traybake met zalm en vadouvan
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Give it a tr(a)y, deze gezonde en goedkope traybake met zalm, aardappel en rode ui.
Ingrediënten
1 kg vastkokende aardappel
250 g winterpeen
2 rode ui
1 courgette
1 rode paprika
1½ el vadouvan
3 el milde olijfolie
250 g diepvries zalmfilet
Leuke tips
Vegatip: Liever geen vis? Vervang de zalmfilet door vegetarische balletjes. Het gerecht is dan niet meer glutenvrij en voldoet ook niet meer aan de gezonde richtlijnen van het Voedingscentrum.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492268
Homepage ID
899256
Teller
0
Bron
Allerhande
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
victorv