Bereidingswijze
Kook de bloemkool
Pureren
Mix de boursin en klontje boter door de puree.
Smaak af met peper en zout
Shoarmavlees bakken in de olie voeg daarna de paprika toe en bak deze even mee
Meng voor de saus de yoghurt, mayonaise, knoflook, bieslook , citroensap .
Smaak af met peper en zout
Opmaak bord:
Bloemkoolpuree.
Daarop de sla .
Daarover het vlees ,saus en de geraspte kaas
Zet even onder de grill tot kaas iets gesmolten is
Pureren
Mix de boursin en klontje boter door de puree.
Smaak af met peper en zout
Shoarmavlees bakken in de olie voeg daarna de paprika toe en bak deze even mee
Meng voor de saus de yoghurt, mayonaise, knoflook, bieslook , citroensap .
Smaak af met peper en zout
Opmaak bord:
Bloemkoolpuree.
Daarop de sla .
Daarover het vlees ,saus en de geraspte kaas
Zet even onder de grill tot kaas iets gesmolten is
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Erg lekker
Ingrediƫnten
1 bloemkool
1 boursin
Boter
Avocado olie
400 gram shoarmavlees
1 rode paprika in stukjes
Geraspte kaas
Ijsbergsla
2 eetl yoghurt
1 eetl mayonaise
2 tenen knoflook geperst
Bieslook
Citroensap
Peper en zout
1 boursin
Boter
Avocado olie
400 gram shoarmavlees
1 rode paprika in stukjes
Geraspte kaas
Ijsbergsla
2 eetl yoghurt
1 eetl mayonaise
2 tenen knoflook geperst
Bieslook
Citroensap
Peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
Grill
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492265
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Kookboek
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht