Bereidingswijze
Schaal invetten.
Aardappelplakjes in ovenschaal
Pers knoflook uit , slagroom erbij, tijm, peper, zout en de geraspte kaas .
Dit mengsel over de aardappelschijfjes.
E.v.t nog wat geraspte kaas er over
Schaal afgedekt met aluminiumfolie 2o min in voorverwarmde oven
Daarna de aluminiumfolie eraf en nog eens 25 min in de oven.
Garneren met peterselie
Aardappelplakjes in ovenschaal
Pers knoflook uit , slagroom erbij, tijm, peper, zout en de geraspte kaas .
Dit mengsel over de aardappelschijfjes.
E.v.t nog wat geraspte kaas er over
Schaal afgedekt met aluminiumfolie 2o min in voorverwarmde oven
Daarna de aluminiumfolie eraf en nog eens 25 min in de oven.
Garneren met peterselie
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker met vlees of vis
Als je weinig tijd hebt kun je de aaardappelschijfjes even voorkoken.
Dan hoeft deze schotel maar 25 min onafgedekt in de oven.
Als je weinig tijd hebt kun je de aaardappelschijfjes even voorkoken.
Dan hoeft deze schotel maar 25 min onafgedekt in de oven.
Ingrediënten
400 gram zoete aardappel in plakjes met kaasschaaf
Tijm
1 teen knoflook geperst
Peper en zout
35 gram geraspte parmezaanse kaas
150 ml slagroom.
Boter om de ovenschaal mee ingevette.
Peterselie als garnering.
Tijm
1 teen knoflook geperst
Peper en zout
35 gram geraspte parmezaanse kaas
150 ml slagroom.
Boter om de ovenschaal mee ingevette.
Peterselie als garnering.
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven
Ovenschotel
Ovenschotel
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1492264
Homepage ID
2067488
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht