Bereidingswijze
Verwarm oven voor op 200 graden
Schaaf de courgette met de kaasschaaf in slierten
Roer de ricotta los met het ei.
Voeg peterselie, knoflook, garnalen peper en zout toe
Meng de tomatensaus met de tonijn en de Italiaanse kruiden.
Vet een ovenschotel in.
Doe de helft van de tomatensaus in de ovenschotel.
Rol ieder courgettereep op met een eetl van de ricotta mengsel .
Leg deze op de tomatensaus in de ovenschaal.
Daarna andere helft van de tomatensaus .
Daar overheen de geraspte kaas
Zet ovenschotel in de voorverwarmde oven en bak 25 min.
Schaaf de courgette met de kaasschaaf in slierten
Roer de ricotta los met het ei.
Voeg peterselie, knoflook, garnalen peper en zout toe
Meng de tomatensaus met de tonijn en de Italiaanse kruiden.
Vet een ovenschotel in.
Doe de helft van de tomatensaus in de ovenschotel.
Rol ieder courgettereep op met een eetl van de ricotta mengsel .
Leg deze op de tomatensaus in de ovenschaal.
Daarna andere helft van de tomatensaus .
Daar overheen de geraspte kaas
Zet ovenschotel in de voorverwarmde oven en bak 25 min.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke schotel
Ingrediƫnten
2 courgettes
300 gram rauwe garnalen
250 gram riccotta
3 tenen knoflook geperst
1 ei
Peterselie
1 blikje tonijn
400 ml tomatensaus
Hand geraspte kaas
Zout en peper
Italiaanse kruiden
300 gram rauwe garnalen
250 gram riccotta
3 tenen knoflook geperst
1 ei
Peterselie
1 blikje tonijn
400 ml tomatensaus
Hand geraspte kaas
Zout en peper
Italiaanse kruiden
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven
Ovenschotel
Kaasschaaf
Ovenschotel
Kaasschaaf
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492263
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Kookboek
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht