Gevulde courgette

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 04/01/2022 - 12:48
Bereidingswijze
Schep vruchtvlees uit de courgette.
Bestrijk de courgette daarna in met olijfolie , peper en zout.
Meng de asperges met de ui en de knoflook , pepertje en 1 eetl olijfolie
Leg courgette op de grillpan en grill 5 min per kant.
Bak asperges mengsel .
Bak daarna de bloemkoolrijst even een paar minuten mee .
Garnalen grillen daarna bestrooien met peper en zout
Smaak het asperge mengsel af met citroensap, zeste , basilicum en e.v.t italiaanse kruiden.
Deze vulling in de courgette daarop de garnalen en e.v.t wat basilicum.

Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker licht gerecht
Ingrediƫnten
3 bosui in ringetjes
16 garnalen rauw gepeld daarna insmeren met de honing
1 teen knoflook fijngesneden
1 kleine ui in stukjes
1 bos groene asperges in stukjes van 3 a 4 cm.
4 eetl olijfolie
0,5 kl honing
Peper
3 eetlepels basilicum
Italiaanse kruiden na smaak
2 courgette doormidden gesneden
3 eetl citroensap
Zeste citroen
0,25 bloemkool (rijst )
1/ 2 pepertje in fijne stukjes
Hulpmiddelen & keukengerei
Grilpan
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492262
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Krant
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pejejaru