Bereidingswijze
Verwijder de zaadlijsten van de groene peper. Haal de blaadjes van de oregano van de takjes. Snijd de rode ui, de groene peper, de peterselie, de koriander, en de oregano zeer fijn of maal het in de hakmolen. Meng de olijfolie, de balsamico, de geperste knoflook en peper en zout er doorheen.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk en smaakvol bij gegrild of gebraden vlees. Weer eens wat anders dan een traditionele saus.
Ingrediënten
1 groene peper
1 kleine rode ui
15 gram bladpeterselie en koriander
15 gram verse oregano
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels zwarte balsamico azijn
3 teentjes knoflook
peper en zout
1 kleine rode ui
15 gram bladpeterselie en koriander
15 gram verse oregano
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels zwarte balsamico azijn
3 teentjes knoflook
peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
Als je deze hebt is is makkelijk om het in een hakmolen van een staafmixer te maken.
Knoflookpers.
Knoflookpers.
Leuke tips
Bepaal zelf hoeveel groene peper (ofwel hoe scherp) hoeveel knoflook en koriander je wil.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Argentijns
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1492261
Homepage ID
1966160
Teller
0
Bron
Hello Fresh
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht