Bereidingswijze
Verwarm oven voor op 200 graden
Verwarm olijfolie in een koekenpan.
Snijd de courgette in blokjes
De champions in plakjes en,
En de knoflook fijn.
Pak een grote koekenpan en Verwarm hierin wat olijfolie .
Voeg het rundergehakt toe en bak het rul.
Voeg nu de gesneden courgette en champions toe en bak 4 min op middelhoog vuur.
Voeg vervolgens de tomatenblokjes . Italiaanse roerbakgroente , maïs, chilivlokken, paprikapoeder,
Komijn, cayennepeper,
Peper en zout toe.
Bak het even mee voor 5 min op middelhoog vuur en roer het regelmatig goed door elkaar.
Voeg dan de zure room toe en meng het nogmaals goed door elkaar.
Voeg het gehaktmengsel daarna toe.
Doe het mengsel in een ingevette ovenschaal en verdeel de geraspte kaas erover.
Plaats de ovenschotel in de voorverwarmde oven en bak deze 25 a 30 min
Verwarm olijfolie in een koekenpan.
Snijd de courgette in blokjes
De champions in plakjes en,
En de knoflook fijn.
Pak een grote koekenpan en Verwarm hierin wat olijfolie .
Voeg het rundergehakt toe en bak het rul.
Voeg nu de gesneden courgette en champions toe en bak 4 min op middelhoog vuur.
Voeg vervolgens de tomatenblokjes . Italiaanse roerbakgroente , maïs, chilivlokken, paprikapoeder,
Komijn, cayennepeper,
Peper en zout toe.
Bak het even mee voor 5 min op middelhoog vuur en roer het regelmatig goed door elkaar.
Voeg dan de zure room toe en meng het nogmaals goed door elkaar.
Voeg het gehaktmengsel daarna toe.
Doe het mengsel in een ingevette ovenschaal en verdeel de geraspte kaas erover.
Plaats de ovenschotel in de voorverwarmde oven en bak deze 25 a 30 min
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere ovenschotel kun je al voorbereiden en s'avonds nog even in de oven
Ingrediënten
500 gram rundergehakt
390 gram tomatenblokjes met knoflook
125 gram zure room
250 gram italiaanse roerbakgroenten
125 gram geraspte belegen kaas
1 courgette
285 gram maïs
250 gram champignons
1 tl chilivlokken
2 tl paprikapoeder
1 tl gemalen komijn
1 teen k outlook
1 tl cayennepeper
Zout en peper naar smaak
Olijfolie
( optioneel 1 rode peper of jalapeno peper )
390 gram tomatenblokjes met knoflook
125 gram zure room
250 gram italiaanse roerbakgroenten
125 gram geraspte belegen kaas
1 courgette
285 gram maïs
250 gram champignons
1 tl chilivlokken
2 tl paprikapoeder
1 tl gemalen komijn
1 teen k outlook
1 tl cayennepeper
Zout en peper naar smaak
Olijfolie
( optioneel 1 rode peper of jalapeno peper )
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven.
Ovenschaal
Ovenschaal
Leuke tips
Garneer e.v.t met een beetje maïs
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492260
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Tijdschrift
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht