Bereidingswijze
- Reinig wortelen, peultjes en lente-uitjes en snipper fijn. Hou apart. Schil de gember en snipper fijn. Pluk de korianderblaadjes en snipper eveneens fijn.
-Kook de eieren hard. Pel ze en plet met een vork.
-Kook de noedels beetgaar. Laat uitlekken.
-Snij de kippenfilets in fijne sliertjes. Kruid met peper en zout.
-Wok de groenten in een hete wokpan met olijfolie. Voeg het vlees er aan toe. Blijf roerbakken.
-Giet de sojasaus, sesamolie en rijstazijn erbij. Laat reduceren.
-Voeg de cashewnoten en versnipperde gember en koriander toe.
-Roer de geplette eieren en noedels eronder. Serveer in noedelbekers.
-Kook de eieren hard. Pel ze en plet met een vork.
-Kook de noedels beetgaar. Laat uitlekken.
-Snij de kippenfilets in fijne sliertjes. Kruid met peper en zout.
-Wok de groenten in een hete wokpan met olijfolie. Voeg het vlees er aan toe. Blijf roerbakken.
-Giet de sojasaus, sesamolie en rijstazijn erbij. Laat reduceren.
-Voeg de cashewnoten en versnipperde gember en koriander toe.
-Roer de geplette eieren en noedels eronder. Serveer in noedelbekers.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en super lekker comfort food
Ingrediënten
4 el sesamolie
2 kippenfilets
1 zakje sojascheuten
50 g cashewnoten
2 lente-uien
4 el rijstazijn
4 el sojasaus
4 jonge wortels
1 pakje eiernoedels
1 bosje verse koriander
4 el olijfolie
4 eieren
3 cm verse gember
1 zakje peultjes
2 kippenfilets
1 zakje sojascheuten
50 g cashewnoten
2 lente-uien
4 el rijstazijn
4 el sojasaus
4 jonge wortels
1 pakje eiernoedels
1 bosje verse koriander
4 el olijfolie
4 eieren
3 cm verse gember
1 zakje peultjes
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492242
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
spar
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht