Bereidingswijze
- Snij het hoedje van elke Italiaanse bol.
- Haal het kruim uit het broodje en druk het resterende kruim tegen de rand aan. Zo krijg je een mooie opvulruimte.
- Snij de brie (met korst) in kleine stukjes.
- Snij de sneetjes ham ook in kleine reepjes en voeg toe aan de brie.
- Giet de room erbij en plet de brie en ham goed.
- Voeg er wat fijngesneden bieslook aan toe en meng eronder. Kruid met peper en zout.
- Vul de broodjes.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Werk de broodjes af met wat gemalen kaas.
- Zet de broodjes in de oven en bak gedurende ongeveer 15 min.
Haal uit de oven en serveer onmiddellijk.
- Haal het kruim uit het broodje en druk het resterende kruim tegen de rand aan. Zo krijg je een mooie opvulruimte.
- Snij de brie (met korst) in kleine stukjes.
- Snij de sneetjes ham ook in kleine reepjes en voeg toe aan de brie.
- Giet de room erbij en plet de brie en ham goed.
- Voeg er wat fijngesneden bieslook aan toe en meng eronder. Kruid met peper en zout.
- Vul de broodjes.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Werk de broodjes af met wat gemalen kaas.
- Zet de broodjes in de oven en bak gedurende ongeveer 15 min.
Haal uit de oven en serveer onmiddellijk.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Origineel en lekker ! De Italiaanse bol is een brood dat een vrij harde, krokante korst heeft en ruim tweemaal zo groot is als een kadetje. Kant en klaar te koop in de winkel .
Ingrediënten
4 Italiaanse bollen
200 g brie
4 sneetjes gekookte ham
25 cl culinaire room
bieslook (diepvries)
gemalen kaas
200 g brie
4 sneetjes gekookte ham
25 cl culinaire room
bieslook (diepvries)
gemalen kaas
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1492221
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
spar
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht