Bereidingswijze
Bak de spekjes in een doge koekenpan uit en laat ze uitlekken op keukenpapier. Prak ondertussen de eieren fijn en voeg de meeste spekjes als ze zijn afgekoeld toe. Roer er de mayonaise, mosterd en Griekse Yoghurt met een deel van de bieslook door. Serveer in een kommetje en garneer met de achtergehouden bieslook en spekjes.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Als je in de ochtend uren alvast de eieren kookt , laat schrikken en afkoelen en de spekjes ook al krokant bakt , staat deze verrukkelijke salade met een knapperige touch in no time op tafel. Snel en gemakkelijk te maken . Deze hoeveelheid is als lunch voor 2 personen op 4 sneetjes knapperig brood naar keuze.
Uiteraard ook ideaal voor bij de borrel op een toastje. Dan is deze hoeveelheid voldoende voor 4 personen.
Uiteraard ook ideaal voor bij de borrel op een toastje. Dan is deze hoeveelheid voldoende voor 4 personen.
Ingrediënten
100 gram gerookte spekblokjes of reepjes
4 hardgekookte eieren gepeld
1 el Griekse Yoghurt
1 el Belgische mayonaise
1 el mosterd
1 el fijn geknipte bieslook
peper naar smaak ( eventueel zout naar smaak)
4 hardgekookte eieren gepeld
1 el Griekse Yoghurt
1 el Belgische mayonaise
1 el mosterd
1 el fijn geknipte bieslook
peper naar smaak ( eventueel zout naar smaak)
Hulpmiddelen & keukengerei
Kom, pan, schaar
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1492213
Homepage ID
2796273
Teller
0
Bron
AD eigen tekst en foto's
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht