Bereidingswijze
1 Schil de aardappelen en halveer ze in de lengte. Spoel de prei en de selder, schil de wortel. Snij alle groenten in julienne.
2 Stoof de groenten aan in wat hete olie. Voeg de bouillon toe samen met de aardappelen. Kook de aardappelen bijna gaar. Kruid met peper en zout.
3 Leg de kabeljauw erbij en laat zo'n 5 minuten rustig pruttelen. Werk af met de room en de kervel.
2 Stoof de groenten aan in wat hete olie. Voeg de bouillon toe samen met de aardappelen. Kook de aardappelen bijna gaar. Kruid met peper en zout.
3 Leg de kabeljauw erbij en laat zo'n 5 minuten rustig pruttelen. Werk af met de room en de kervel.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxEen heerlijk stoofpotje van vis en prei.
Ingrediƫnten
400 g kabeljauw (in stukken)
1 prei stengel
1 wortel
2 selder stengels
1/2 kg vastkokende aardappelen
een handje kervel (gespoeld)
30 cl visbouillon
10 cl room
olijfolie
peper en zout
1 prei stengel
1 wortel
2 selder stengels
1/2 kg vastkokende aardappelen
een handje kervel (gespoeld)
30 cl visbouillon
10 cl room
olijfolie
peper en zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492211
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle lekker
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht