Kwarteleitjes tonnato

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 03/24/2022 - 09:01
Bereidingswijze
1 Vooraf pel je de eitjes en maak je de tonijnsaus.
2 Pel de kwarteleitjes. Als je ze zelf wilt koken: 4 minuten is voldoende. Laat de tonijn en de kappertjes uitlekken. Snij de zongedroogde tomaten fijn.
3 Pureer de tonijn met de ansjovisfilets en de kappertjes. Meng met de mayonaise en breng op smaak met citroensap.
4 Verdeel de tonijnsaus over leuke glaasjes, zet daarop een kwarteleitje en werk af met een blaadje rucola, een stukje zongedroogde tomaat en wat grof zeezout of kruidenzout.
Afbeelding
Kwarteleitjes tonnato
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en lekker 
Ingrediënten
8 kwarteleieren (hardgekookt)
1 rucola plukje
citroensap
200 g tonijn (in eigen nat, blik)
2 ansjovisfilets
1 el kappertjes
2 gedroogde tomaten
2 el citroenmayonaise
grof zeezout (of kruidenzout)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1492209
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle lekker
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester