Bereidingswijze
1. Boter, rietsuiker, witte basterdsuiker, bloem, custard en een deel van het ei mengen en over ingevette vorm verdelen.
2. Mengsel van rozijnen enz. fijnmaken en in het deeg duwen.
3 Rest van het ei erover smeren.
4. Tenslotte ongeveer 20 min. bakken op 200 graden (afhankelijk van je oven mogelijk iets langer of korter)
5. Goed af laten koelen.
2. Mengsel van rozijnen enz. fijnmaken en in het deeg duwen.
3 Rest van het ei erover smeren.
4. Tenslotte ongeveer 20 min. bakken op 200 graden (afhankelijk van je oven mogelijk iets langer of korter)
5. Goed af laten koelen.
Aantal personen
10.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Absoluut favoriet bij mijn dochter:)
Ingrediƫnten
250 gr boter
125 gr rietsuiker
125 gr witte basterdsuiker
225 gr bloem
50 gr custard
1 ei
mengsel van rozijnen, noten (naar keuze) en cranberry's
125 gr rietsuiker
125 gr witte basterdsuiker
225 gr bloem
50 gr custard
1 ei
mengsel van rozijnen, noten (naar keuze) en cranberry's
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1492176
Homepage ID
2253043
Teller
0
Bron
Gekregen van kennis
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht