Lasagne van Christien

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 03/13/2022 - 14:27
Bereidingswijze
Verwarm olijfolie in een pan en bak/smoor de Italiaanse kruiden voor 2 minuten op middelhoog vuur haal het eruit en voeg het gehakt toe en rul deze.
Voeg dan de groenten erbij en bak dit even door.
Daarna de tomatenpuree met een klontje suiker ,tomatenblokjes (Blik bewaren) en de fijngesneden Italiaanse verse kruiden en verwarm dit zachtjes.
Voeg de mix voor lasagne saus toe en giet de melk erbij en maak hier een dikke saus van.als je met de lepel vanaf de rand van de pan naar binnen schuift en je ziet de boden dan is het goed...is het te dik dan vul je het blik van de tomatenblokjes met water, want daar is toch nog wat sap achtergebleven en giet scheutje voor scheutje water erbij tot de gewenste dikte.
Neem een ovenschaal en verdeel wat saus over de bodem,daarover heen wat Texmex en belegen kaas en dan lasagnebladen...herhaal dit en eindig met de saus. Daarboven op verdeel je het zakje Parrano kaas.
Zet de lasagane in een voorverwarmde oven van 200 graden voor zo'n 30 minuten...laat deze daarna voor 5 minuten rusten
Afbeelding
Lasagne van Christien
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
De lasagne die Christien maakt met behulp van Honig
Ingrediƫnten
600 gr.Rundergehakt
1 zakje soepgroenten
500 ml halfvolle melk
water
1 zakje geraspte kaas Texmex
1 zakje geraspte belegen kaas
1 zakje geraspte Parrano kaas
1 blikje tomaten puree
1 klontje suiker
1 Blik tomatenblokjes met Basilicum (Pools)
1 bakje verse Italiaanse kruiden
Knoflook
Broccoli in hele kleine roosjes
olijfolie
Basissaus vaan Lasagne (Honig)
Lasagnebladen (Honig)
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenschaal
Pan
Oven.
Leuke tips
Lekker met een Italiaanse salade en stokbrood.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492157
Homepage ID
853758
Teller
0
Bron
Honig en Christien.
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
paula_bijl