Bereidingswijze
1 Pel de uien en snij ze in fijne ringen. Laat de kikkererwten uitlekken. Verwarm de kippenbouillon.
2 Kruid de kippenbouten naar eigen smaak. Braad in een diepe pan met deksel de gekruide kippenbouten rondom aan in boter of olie. Doe er de uiringen bij, laat ze kort meebakken.
3 Schenk er de kippenbouillon bij. Dek af en laat 25 minuten zachtjes stoven.
4 Voeg er de kikkererwten aan toe. Laat nog 5 minuten goed doorwarmen.
5 Werk af met bladpeterselie of korianderblaadjes.
2 Kruid de kippenbouten naar eigen smaak. Braad in een diepe pan met deksel de gekruide kippenbouten rondom aan in boter of olie. Doe er de uiringen bij, laat ze kort meebakken.
3 Schenk er de kippenbouillon bij. Dek af en laat 25 minuten zachtjes stoven.
4 Voeg er de kikkererwten aan toe. Laat nog 5 minuten goed doorwarmen.
5 Werk af met bladpeterselie of korianderblaadjes.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxHeerlijk zuiders stoofpotje
Ingrediënten
4 kippenbouten
2 uien
1 blikje kikkererwten
2 dl kippenbouillon
boter (of olie)
bladpeterselie (of verse koriander)
peper
zout
2 uien
1 blikje kikkererwten
2 dl kippenbouillon
boter (of olie)
bladpeterselie (of verse koriander)
peper
zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492152
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht