Bereidingswijze
Rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
Pel en snipper de ui en de knoflook.
Bereidingswijze
Verhit de olie en bak hierin de ui en knoflook glazig. Kerriepoeder toevoegen en al roerend even meebakken. Gare rijst toevoegen. Alles goed doorroeren.
Rijst op een lage warmtebron al roerend licht bakken en goed warm laten worden. Op smaak maken met peper, zout, verkruimelde bouillontablet, sambal en eventueel wat ketjap.
Pel en snipper de ui en de knoflook.
Bereidingswijze
Verhit de olie en bak hierin de ui en knoflook glazig. Kerriepoeder toevoegen en al roerend even meebakken. Gare rijst toevoegen. Alles goed doorroeren.
Rijst op een lage warmtebron al roerend licht bakken en goed warm laten worden. Op smaak maken met peper, zout, verkruimelde bouillontablet, sambal en eventueel wat ketjap.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk pittig rijstgerecht wat goed bij een rijsttafel en kipgerechten kan.
Ingrediƫnten
300 gram rijst
zout
1 volle eetlepel milde kerriepoeder
1 grote ui
2 teentjes knoflook
1 theelepel sambal
1 eetlepel ketjap manis
3 eetlepels olie
1 kruidenbouillontablet
peper, zout
zout
1 volle eetlepel milde kerriepoeder
1 grote ui
2 teentjes knoflook
1 theelepel sambal
1 eetlepel ketjap manis
3 eetlepels olie
1 kruidenbouillontablet
peper, zout
Leuke tips
Lekker met Oosterse wokgerechten
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1492134
Homepage ID
1336844
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht