Marinara saus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 03/08/2022 - 08:44
Bereidingswijze
-Schil de wortel en snij deze in stukken.
-Pel de knoflook en de uien en snij deze in vieren.
-snij de tomaten in 4 tomaten en verwijder het harde deel.
-Doe alle ingrediënten, behalve het laurierblad, in de kom van de blender in de beschreven ingrediënten volgorde.
-Zet de blender op snelheid 1 en verhoog de snelheid langzaam.
-Mix gedurende 15 seconden of totdat de gewenste consistentie is bereikt.
-Giet de saus in grote pan, voeg het laurierblad toe en breng de marinara saus aan de kook.
-Laat de saus sudderen op een laag vuur gedurende 30 minuten.
Roer af en toe.
-

Afbeelding
Marinara saus
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze heerlijke Italiaanse pastasaus zorgt ervoor dat u nooit meer kant- en klare saus koopt.
Ingrediënten
1 Wortel
1 eetlepel Olijfolie
3 teentjes Knoflook
2 kleine Uien
900 gram Tomaten
1/2 theelepel gedroogde Oregano
1/2 theelepel gedroogde Basilicum
1/4 theelepel gemalen zwarte Peper
1 Laurierblad
Hulpmiddelen & keukengerei
blender
Leuke tips
Deze saus kan ingevroren worden, of wecken :
-Vul de gesteriliseerde weckpotten 1 cm onder de rand en weck de tomatensaus op 90 graden gedurende 30 minuten.
-Laat de saus 10 minuten koken voor het consumeren.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1492130
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
wecken
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester