Smeuïge pasta kip pesto

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 03/06/2022 - 21:04
Bereidingswijze
- zet water op om de pasta in te koken.
- rooster de pijnboompitten mooi bruin.
- snij de kipfilet in blokjes.
- fruit in de braadpan de ui, knoflook en rode peper tot de ui glazig is.
- voeg de kipfilet toe samen met de peper, zout en paprikapoeder. Laat C.a 20 min gaat worden.
- kook de spaghetti volgens de verpakking.
- snij ondertussen de gedroogde tomaat klein voeg deze daarna toe.
- voeg na een paar minuutjes de kookroom toe en laat dit nog 5 minuutjes pruttelen.
- voeg de afgegoten spaghetti er bij.
- voeg de pesto toe.
-voeg de pijnboompitten toe.

Roeren en klaar!
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijke pasta die mijn vader en ik bij toeval hebben gecreëerd! Echt de moeite waard:) 
Ingrediënten
- 3 uien
- 3 teentjes knoflook
- 1/2 rooie peper
- 700 gram kipfilet
- hand pijnboompitten
- 2 grote eetlepels groene pesto
- 1 pakje Franse kookroom
- 7 gedroogde tomaatjes (50 gram)
- 1 pak spaghetti
- 1 theelepel peper
- 1 eetlepel paprikapoeder
- zout
Hulpmiddelen & keukengerei
- snijplank
- goed mes
- ruime pan (voor spaghetti)
- braadpan
- steelpannetje (voor pijnboompitten)
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492119
Homepage ID
3036265
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Sojavrij
Author Image
indydroppert