Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten voor de tartaar en kruid met peper en zout. Zet koel.
Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de fishsticks op een bakplaat met bakpapier en laat gedurende 15 minuten bakken in de oven. Draai ze om na 10 minuten.
Versnipper de ijsbergsla en snij de ui in ringen.
Beleg de helft van de sneetjes brood met de tartaar. Stapel er de ijsbergsla, rode ui, vissticks en kappertjes bovenop.
Sluit de boterham met de overgebleven sneetjes brood.
Tip:
Tartaarsaus op overschot? Deze blijft nog een weekje houdbaar in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de fishsticks op een bakplaat met bakpapier en laat gedurende 15 minuten bakken in de oven. Draai ze om na 10 minuten.
Versnipper de ijsbergsla en snij de ui in ringen.
Beleg de helft van de sneetjes brood met de tartaar. Stapel er de ijsbergsla, rode ui, vissticks en kappertjes bovenop.
Sluit de boterham met de overgebleven sneetjes brood.
Tip:
Tartaarsaus op overschot? Deze blijft nog een weekje houdbaar in de koelkast.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Wie denkt dat fishsticks enkel als snelle hap bij frietjes geserveerd kunnen worden, heeft het mis. In dit recept maken we een heerlijke sandwich van vissticks met zelfgemaakte tartaarsaus, ijsbergsla, kappertjes en kraakvers brood!
Ingrediënten
16 fishsticks
8 sneetjes brood
100 gram ijsbergsla
2 eetlepels kappertjes
1 rode ui
Voor de tartaarsaus :
6 eetlepels mayonaise
2 eieren (gekookt, geplet)
2 eetlepels roomkaas
1 eetlepel kappertjes (gehakt)
1 eetlepel augurkje (gehakt)
1 lente-uitje (gesnipperd)
1 eetlepel peterselie (gehakt)
peper
zout
8 sneetjes brood
100 gram ijsbergsla
2 eetlepels kappertjes
1 rode ui
Voor de tartaarsaus :
6 eetlepels mayonaise
2 eieren (gekookt, geplet)
2 eetlepels roomkaas
1 eetlepel kappertjes (gehakt)
1 eetlepel augurkje (gehakt)
1 lente-uitje (gesnipperd)
1 eetlepel peterselie (gehakt)
peper
zout
Hulpmiddelen & keukengerei
bakpapier
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492111
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
spar
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht