Bereidingswijze
- Snijd de runderlappen in blokjes en snijd de uien in ringen. Verwarm de olijfolie in een braadpan en bak de uien tot ze een licht goud-gele kleur krijgen en voeg daarna het vlees toe.
- Voeg 500 ml heet water, een bouillonblokje, de laurierblaadjes, kruidnagels en 1 eetlepel azijn toe. Laat het vlees 2 uur zachtjes stoven met de deksel op de pan.
- Schil de pompoen en snijd deze in blokjes. Voeg de pompoen na 2 uur stoven toe. Voeg ook de tak rozemarijn toe aan de stoofschotel. Laat de pompoen nog 20 minuten stoven.
- Voeg 500 ml heet water, een bouillonblokje, de laurierblaadjes, kruidnagels en 1 eetlepel azijn toe. Laat het vlees 2 uur zachtjes stoven met de deksel op de pan.
- Schil de pompoen en snijd deze in blokjes. Voeg de pompoen na 2 uur stoven toe. Voeg ook de tak rozemarijn toe aan de stoofschotel. Laat de pompoen nog 20 minuten stoven.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Met dank aan La Place die gewoon zijn/haar lekkere recepten on-line plaatst zodat we niet alleen in de restaurants maar ook thuis kunnen genieten van de lekkerste heerlijkheden.
Ingrediƫnten
- 500 gram runderlappen
- 500 gr pompoen, geschild en in blokjes
- 2 uien
- 3 kruidnagels
- 2 laurierblaadjes
- 1 el azijn
- 1 tak rozemarijn
- olijfolie
- 1 runderbouillonblokje
- 500 gr pompoen, geschild en in blokjes
- 2 uien
- 3 kruidnagels
- 2 laurierblaadjes
- 1 el azijn
- 1 tak rozemarijn
- olijfolie
- 1 runderbouillonblokje
Leuke tips
Ik heb de stoofpot met aardappeltjes uit de oven geserveerd maar je kunt er ook rijst of aardappelpuree bij geven.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492106
Homepage ID
2066044
Teller
0
Bron
La Place/ aangepast en in eigen keuken gemaakt en gefotografeerd
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij