Bereidingswijze
Snijd de hamlappen in dunne plakken en marineer het vervolgens met 1 eetlepel premium oestersaus voor 10 minuten.
Verhit olie in een wok en roerbak de hamlappen circa 5 minuten op middelhoog vuur of totdat het gaar is. Voeg de groenten en gekookte noedels toe aan de wok met de rest van de sauzen en roerbak nog 5 minuten mee of totdat alles goed warm is.
Verhit olie in een wok en roerbak de hamlappen circa 5 minuten op middelhoog vuur of totdat het gaar is. Voeg de groenten en gekookte noedels toe aan de wok met de rest van de sauzen en roerbak nog 5 minuten mee of totdat alles goed warm is.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke noedels uit de Kantonese keuken
Ingrediënten
200g gekookte noedels
175g hamlappen
50g taugé
1 lente-ui
½ kleine wortel
2 el Premium oestersaus
2 el Double Deluxe sojasaus
175g hamlappen
50g taugé
1 lente-ui
½ kleine wortel
2 el Premium oestersaus
2 el Double Deluxe sojasaus
Leuke tips
Variatietips:
-Voor een extra kick: voeg 1 eetlepel Chiu Chow chili-olie toe voor het opdienen.
-Voor een vegetarische versie: laat het vlees achterwege en vervang de premium oestersaus door vegetarische roerbaksaus.
-Voor een extra kick: voeg 1 eetlepel Chiu Chow chili-olie toe voor het opdienen.
-Voor een vegetarische versie: laat het vlees achterwege en vervang de premium oestersaus door vegetarische roerbaksaus.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492094
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
amazing oriental
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht