Bereidingswijze
1. Oven voorverwarmen op 180 graden
2. Kip aanbraden met beetje peper en zout
3. Perziken in stukken erbij
4. Gemberbolletje in mini stukjes tjoppen en erbij
5. Kerrie, sambal en Creme fraiche erbij en het geheel even warm laten worden
6. Ovenschaal invetten en behangen met bladerdeeg
7. Warme prutje in de behangen ovenschaal mikken
8. Half zakje geraspte kaas er overheen en sluiten met bladerdeeg
9. On top nog een laagje geraspte kaas
10. Afdekken met alu-folie en 40 minuten in de oven.
11. Na 20 min alu-folie verwijderen (tbv kaaskorst)
Enjoy!
Hans
2. Kip aanbraden met beetje peper en zout
3. Perziken in stukken erbij
4. Gemberbolletje in mini stukjes tjoppen en erbij
5. Kerrie, sambal en Creme fraiche erbij en het geheel even warm laten worden
6. Ovenschaal invetten en behangen met bladerdeeg
7. Warme prutje in de behangen ovenschaal mikken
8. Half zakje geraspte kaas er overheen en sluiten met bladerdeeg
9. On top nog een laagje geraspte kaas
10. Afdekken met alu-folie en 40 minuten in de oven.
11. Na 20 min alu-folie verwijderen (tbv kaaskorst)
Enjoy!
Hans
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept doet het altijd goed. Niet al te moeilijk en verrassend door de toevoeging van Gember. Lekker i.c.m. de kip en kerrie!
Ingrediënten
• 1 pakje bladerdeeg (diepvries)
• blik perziken
• 6 gemberbolletjes (pot)
• 400 g kipfilet
• zout en peper
• 50 g boter
• 1 teentje knoflook
• 1 1/2 zakje kerriesaus
• 1 theelepel sambal oelek
• 2 dl crème fraîche
• 2 eetlepels paneermeel
• Één zakje geraspte belegen kaas
• 1/2 eetlepel boter om in te vetten
• blik perziken
• 6 gemberbolletjes (pot)
• 400 g kipfilet
• zout en peper
• 50 g boter
• 1 teentje knoflook
• 1 1/2 zakje kerriesaus
• 1 theelepel sambal oelek
• 2 dl crème fraîche
• 2 eetlepels paneermeel
• Één zakje geraspte belegen kaas
• 1/2 eetlepel boter om in te vetten
Hulpmiddelen & keukengerei
Springvorm, oven
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492073
Homepage ID
3036123
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht