Bereidingswijze
Snijd de groenten in niet al te grote stukken. Sla de eieren los met de melk of water en peper. Bak eerst de groenten in de koekenpan met wat olie of vloeibare margarine, voeg daarna het eimengsel toe. Na plm 10 minuten de omelet omdraaien met behulp van het bord. Als het bijna klaar is, verwarm de wrap 1 minuut in de magnetron. Verdeel de omelet over de wrap.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ik had wat wraps over, de combinatie was gauw gemaakt
Ingrediënten
4 eieren, 4 eetlepels melk of water, 1 ui, halve groene paprika, 1 tomaat, selderij, peper, 1 (groente) wrap, vloeibare margarine of olie
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekenpan, magnetron, koksmes, snijplank, garde, sparel, bord om de omelet om te keren
Leuke tips
Lekker met heel veel ketchup!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1492056
Homepage ID
2836843
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch