Bereidingswijze
laat de kaas zacht worden maar gormas is meestal al vrij zacht , verwarm de bechamel saus en voeg de kaas toe, roer goed door tot dat alles 1 mooi geheel is geworden.
laat afkoelen tot iets van dik maar nog steeds vloeibare massa.
leg je boterhammen klaar en besmeer op 2 een flinke laag saus , laat het even intrekken in het brood.
vervolgens de ham er op 2 plakjes per snee, dan wat geraspte kaas .
2e snee brood er boven op , dan een flinke klodder saus erover met vervolgens weer wat geraspte kaas .
afbakken op 180 C op bakpapier in je oven totdat het ligt bruin wordt of de saus bubbelt.
laat afkoelen tot iets van dik maar nog steeds vloeibare massa.
leg je boterhammen klaar en besmeer op 2 een flinke laag saus , laat het even intrekken in het brood.
vervolgens de ham er op 2 plakjes per snee, dan wat geraspte kaas .
2e snee brood er boven op , dan een flinke klodder saus erover met vervolgens weer wat geraspte kaas .
afbakken op 180 C op bakpapier in je oven totdat het ligt bruin wordt of de saus bubbelt.
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een klassieker in een ander jasje , mijn vrienden noemen het tosti zoute bek.
dat komt redelijk in de buurt , sterke smaken waar wel een biertje bij gedronken kan worden.
perfect voor het stappen of als kater ontbijt.
dat komt redelijk in de buurt , sterke smaken waar wel een biertje bij gedronken kan worden.
perfect voor het stappen of als kater ontbijt.
Ingrediƫnten
1 pot van 400 ml. bechamelsaus, niet zelf gaan klieren , nergens voor nodig.
100 gram gormas/magor
4 sneden goed donker brood met veel smaak.
4 plakken ham gekookt van je beste slager ( support your locals )
100 gram geraspte belegen kaas
100 gram gormas/magor
4 sneden goed donker brood met veel smaak.
4 plakken ham gekookt van je beste slager ( support your locals )
100 gram geraspte belegen kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
kookpan
garde
oven
bakpapier.
garde
oven
bakpapier.
Leuke tips
lekker met wat zuur zoals kleine uitjes of augurkjes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1492050
Homepage ID
2289241
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht