Bereidingswijze
Bereidingswijze:
1. Haal de Côte de Boeuf ruim van te voren uit de koeling en laat deze op kamertemperatuur komen.
2. Maak de BBQ gereed voor direct grillen op een temperatuur van 175 – 180 graden.
3. Snij de ciabatta in mooie gelijkmatige plakken en bestrijk deze met olijfolie en verse knoflook. Grill de plakken ciabatta nu mooi krokant. Haal ze van de BBQ en leg ze stuk voor stuk op een mooie presentatie schaal. Beleg elke plak ciabatta nu met wat rucola, gorgonzola en fijn gesneden lente-ui.
4. Bestrooi ondertussen de op kamertemperatuur gekomen côte de boeuf met wat peper en zout. En grill tot een kerntemperatuur van 50 graden. Haal de côte de boeuf van de BBQ en laat rusten.
5. Snij de côte de boeuf in plakken en verdeel deze over de belegde corstini's en druppel er nog wat Saus.Guru Skull Hot saus over of de Red hot Likkie Lakkie van Nice to Meat.
1. Haal de Côte de Boeuf ruim van te voren uit de koeling en laat deze op kamertemperatuur komen.
2. Maak de BBQ gereed voor direct grillen op een temperatuur van 175 – 180 graden.
3. Snij de ciabatta in mooie gelijkmatige plakken en bestrijk deze met olijfolie en verse knoflook. Grill de plakken ciabatta nu mooi krokant. Haal ze van de BBQ en leg ze stuk voor stuk op een mooie presentatie schaal. Beleg elke plak ciabatta nu met wat rucola, gorgonzola en fijn gesneden lente-ui.
4. Bestrooi ondertussen de op kamertemperatuur gekomen côte de boeuf met wat peper en zout. En grill tot een kerntemperatuur van 50 graden. Haal de côte de boeuf van de BBQ en laat rusten.
5. Snij de côte de boeuf in plakken en verdeel deze over de belegde corstini's en druppel er nog wat Saus.Guru Skull Hot saus over of de Red hot Likkie Lakkie van Nice to Meat.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een eenvoudig recept van de barbecue. Tover een heerlijke Cote de Boeuf om in een perfecte aperitief of leuk om als hapje te serveren op een feestje. Voor een zomerse dag steek je de barbecue aan en maak je met dit gerechtje een heerlijke bite.
Dit recept is gemaakt door barbecue expert Tuinchef. Voor inspiratie volg ons op instagram: TuinChef
Dit recept is gemaakt door barbecue expert Tuinchef. Voor inspiratie volg ons op instagram: TuinChef
Ingrediënten
-Côte de Boeuf
-Ciabatta
-Gorgonzola
-Lente -ui
-Rucola
-Verse knoflook
-Olijfolie
-Peper
-Zout
-Saus.Guru Skull Hot Saus of de Red Hot Likkie Lakkie van Nice to Meat
-Ciabatta
-Gorgonzola
-Lente -ui
-Rucola
-Verse knoflook
-Olijfolie
-Peper
-Zout
-Saus.Guru Skull Hot Saus of de Red Hot Likkie Lakkie van Nice to Meat
Hulpmiddelen & keukengerei
-BBQ
-Kernthermometer
-Serveerplank
-Kernthermometer
-Serveerplank
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1492038
Homepage ID
3036055
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht