Bereidingswijze
Doe enkele eetl sinaasappelsap bij de cointreau. Bedek de bodem van een schaal met de lange vingers en besprenkel deze ruim met het likeur mengsel. Strooi wat van de sinaasappelrasp ( ik deed 1/4 ongeveer) over de lange vingers.
Spatel nu mascarpone, slagroom, advocaat en overgebleven rasp en sap (zorg wel dat het niet te dun wordt) luchtig door elkaar. Daarna spatel je lepel voor lepel poedersuiker door het mengsel tot dit naar jou smaak is (ik deed ongeveer 3 eetl)
Verdeel het mengsel mooi over de lange vingers en bestrooi met cacaopoeder.
Spatel nu mascarpone, slagroom, advocaat en overgebleven rasp en sap (zorg wel dat het niet te dun wordt) luchtig door elkaar. Daarna spatel je lepel voor lepel poedersuiker door het mengsel tot dit naar jou smaak is (ik deed ongeveer 3 eetl)
Verdeel het mengsel mooi over de lange vingers en bestrooi met cacaopoeder.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Met Valentijnsdag gemaakt en het was meteen een topper
Ingrediƫnten
250 gr mascarpone losgeklopt
200 ml slagroom lobbig geklopt
Naar behoefte poedersuiker
Sap met vruchtvlees van 2 sinaasappels
Rasp van 2 sinaasappels
3 eetl advocaat
50 ml cointreau of een sinaasappellikeur
1 verpakking lange vingers
Cacaopoeder
200 ml slagroom lobbig geklopt
Naar behoefte poedersuiker
Sap met vruchtvlees van 2 sinaasappels
Rasp van 2 sinaasappels
3 eetl advocaat
50 ml cointreau of een sinaasappellikeur
1 verpakking lange vingers
Cacaopoeder
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1492027
Homepage ID
1963755
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch