Bereidingswijze
Vlees kruiden en bloemen
Olie in de snelkookpan
Aanbraden en uit de pan halen
Uien aanfruiten met de kruiden en rode peper
Daarna de knoflook en tom. Puree
Tomatenblokjes en kokosmelk toevoegen
Bouillon blokjes verkruimelen
Ongeveer 2 uur in snelkookpan.
Dit kan een dag tevoren al klaar gemaakt zijn, dan heb je de volgende dag nog maar 30 minuten te gaan.
30 min voor het opdienen de groenten en chilisaus en ketjap erbij en laten sudderen.
Olie in de snelkookpan
Aanbraden en uit de pan halen
Uien aanfruiten met de kruiden en rode peper
Daarna de knoflook en tom. Puree
Tomatenblokjes en kokosmelk toevoegen
Bouillon blokjes verkruimelen
Ongeveer 2 uur in snelkookpan.
Dit kan een dag tevoren al klaar gemaakt zijn, dan heb je de volgende dag nog maar 30 minuten te gaan.
30 min voor het opdienen de groenten en chilisaus en ketjap erbij en laten sudderen.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voor het eerst gemaakt en kreeg ruime bijval dus maar vereeuwigd..
Ingrediƫnten
1 kilo Sucadelappen
3 uien
Paar ringetjes rode peper: hoe meer hoe pittiger
2 runderbouillon blokjes
3 teen knoflook
1 thee lepel tijm
1 theelepel kurkuma
2 theelepels vadouvan (of kerrie)
1 blikje tomaten blokjes
1 blikje tomatenpuree
1 blik kokosmelk
100 ml chilisaus
Scheut ketjap manis
Wortels
Bleekselderij
Courgette
Prei
venkel
Of wat er maar in de koelkast ligt.
3 uien
Paar ringetjes rode peper: hoe meer hoe pittiger
2 runderbouillon blokjes
3 teen knoflook
1 thee lepel tijm
1 theelepel kurkuma
2 theelepels vadouvan (of kerrie)
1 blikje tomaten blokjes
1 blikje tomatenpuree
1 blik kokosmelk
100 ml chilisaus
Scheut ketjap manis
Wortels
Bleekselderij
Courgette
Prei
venkel
Of wat er maar in de koelkast ligt.
Hulpmiddelen & keukengerei
Snelkookpan
Leuke tips
Serveren met rijst en atjar tjampoer
Smakelijk eten !!!
Smakelijk eten !!!
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492021
Homepage ID
1960133
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht