Spaghetti Bologmarisna (Indisch tintje)

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/10/2022 - 15:53
Bereidingswijze
* zet een flinke pan water op. Ik gebruik altijd zo'n grote soeppan. Scheutje olie er in en wat zout.

In de wok:
* Rul de gehakt in een flinke scheut vloeibaar bakboter (mijn voorkeur) maar kan ook in olie
* Bak de knoflook in kleine stukjes mee.
* Bak het ui mee tot net gaar.
* Roer de tomatenpuree er door (het blikje)
* Voeg de kruiden en smaakmakers er door
* Voeg als laatste het pakje tomatensaus er door en warm op.

Spoel de spaghetti af en serveer de geraspte kaas en de salade er bij..

Eet smakelijk.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zo maak ik de spaghetti. Uhm eigenlijk vind ik dit gewoon de lekkerste spaghetti ever Try it!

In de spaghetti zitten niet teveel groenten (alleen maar ui), daarom doe ik er naast altijd een salade of komkommer met dressing. Heel simpel, maar zooo lekker
Ingrediƫnten
400 gr spaghetti
250 gram tomatensaus (gewoon de goedkoopste)
1 klein blikje tomatenpuree
500 gr rundergehakt
bakboter flinke scheut
1,5 tl gebakken sambal
zeezout en peper na smaak
1 tl gemberpoeder
flinke scheut ketjap manis
2 teentjes knoflook
1 uitje fijn gesnipperd
Geraspte kaas (mijn voorkeur wat pittige smaak)


komkommer
honingmosterd dressing
Leuke tips
Lekker met komkommersalade in honingmosterddressing of een andere salade naar keuze.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491965
Homepage ID
1991271
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
Recent