Bereidingswijze
Bereiden
Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
Kook intussen de sperziebonen en eieren in dezelfde pan circa 8 minuten. Laat de hardgekookte eieren schrikken onder koud water, pel ze en snijd in partjes.
Meng in een grote kom de parelcouscous met de sperziebonen, tomaatjes, ui en de helft van de dressing. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met partjes ei, de olijven en verbrokkelde tonijn. Maak af met de overige dressing.
Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
Kook intussen de sperziebonen en eieren in dezelfde pan circa 8 minuten. Laat de hardgekookte eieren schrikken onder koud water, pel ze en snijd in partjes.
Meng in een grote kom de parelcouscous met de sperziebonen, tomaatjes, ui en de helft van de dressing. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met partjes ei, de olijven en verbrokkelde tonijn. Maak af met de overige dressing.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk makkelijk gerecht. Ook met gewone couscous!
Ingrediënten
Ingrediënten
4
250 gram parelcouscous
400 gram diepvriessperziebonen (gebroken)
2 eieren
250 gram cherry-/kerstomaatjes (gehalveerd)
0.5 rode ui (in dunne ringen)
4 eetlepels honing-mosterddressing
120 gram zwarte olijven (zonder pit)
320 gram tonijn op olie (uitgelekt, blik)
4
250 gram parelcouscous
400 gram diepvriessperziebonen (gebroken)
2 eieren
250 gram cherry-/kerstomaatjes (gehalveerd)
0.5 rode ui (in dunne ringen)
4 eetlepels honing-mosterddressing
120 gram zwarte olijven (zonder pit)
320 gram tonijn op olie (uitgelekt, blik)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Biologisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491963
Homepage ID
1991271
Teller
0
Bron
Boodschappen nr. 2 2022
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht