Bereidingswijze
1 Klop de eieren en de suiker in een keukenrobot in 10 à 15 minuten tot een wit-schuimige massa.
2 Verwarm de oven voor op 170°C, boven en onderwarmte. Beboter de 2 springvormen
3 Zeef de bloem en spatel onder het eimengsel. Verdeel het deeg over de springvormen en bak 25 minuten in de oven. Laat even afkoelen in de vorm, haal uit de vorm en laat verder afkoelen op een rooster.
2 Verwarm de oven voor op 170°C, boven en onderwarmte. Beboter de 2 springvormen
3 Zeef de bloem en spatel onder het eimengsel. Verdeel het deeg over de springvormen en bak 25 minuten in de oven. Laat even afkoelen in de vorm, haal uit de vorm en laat verder afkoelen op een rooster.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxBiscuit maken was nog nooit zo makkelijk.
Ingrediënten
3 eieren
100 g suiker
100 g zelfrijzende bloem (+ extra)
boter
100 g suiker
100 g zelfrijzende bloem (+ extra)
boter
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenrobot /mixer
2 springvormen 16 cm diameter
2 springvormen 16 cm diameter
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1491941
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch