Bereidingswijze
1. Verhit de olie in de wok en bak het vlees rul
2. Voeg de ui en de knoflook toe en bak een paar minuten, om zacht te krijgen. Doe nu de gember erbij.
3. Doe de savooikool, de selderij en soja erbij. Mix en bak nog een paar minuten.
4. Roerbaak het ei erdoor
5. Breng nu op smaak met de tabasco en het limoensap.
6. Bestrooi met de lente-ui bij opdienen.
2. Voeg de ui en de knoflook toe en bak een paar minuten, om zacht te krijgen. Doe nu de gember erbij.
3. Doe de savooikool, de selderij en soja erbij. Mix en bak nog een paar minuten.
4. Roerbaak het ei erdoor
5. Breng nu op smaak met de tabasco en het limoensap.
6. Bestrooi met de lente-ui bij opdienen.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Maar een paar ingrediƫten, maar een heel erg veelzijdige smaak. Heel erg lekker, vonden wij.
Ik wilde wat anders en ben gaan rommelen., met wat ikhad liggen. Kan natuurlijk ook vegetarisch klaargemaakt worden, maar ik deed het met kalkoen.
Ik wilde wat anders en ben gaan rommelen., met wat ikhad liggen. Kan natuurlijk ook vegetarisch klaargemaakt worden, maar ik deed het met kalkoen.
Ingrediƫnten
2 el sesamolie (ander kan ook, maar dit geeft een bepaalde smaak)
125 g kalkoen gehakt (kip of een vegetarisch alternatief kan ook)
1/2 ui (versnipperd)
3 lenteuitjes (versnipperd, voor opdienen)
2-3 teentjes knoflook (versneden)
1/2 el gemalen gember
4 savooikool (versnipperd),
1 peen (geraspt)
2 selderij stengels (geraspt)
3 el soja saus)
1-2 el tabasco
2 el limoensap
125 g kalkoen gehakt (kip of een vegetarisch alternatief kan ook)
1/2 ui (versnipperd)
3 lenteuitjes (versnipperd, voor opdienen)
2-3 teentjes knoflook (versneden)
1/2 el gemalen gember
4 savooikool (versnipperd),
1 peen (geraspt)
2 selderij stengels (geraspt)
3 el soja saus)
1-2 el tabasco
2 el limoensap
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok of grote pan
Leuke tips
Geniet ervan !
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491919
Homepage ID
879413
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht