Bereidingswijze
Wil je ook de frambozen vulling gebruiken? Maak dit dan eerst zodat het kan afkoelen. Doe dan de frambozen met het water en de honing in een pannetje en kook deze in 10 minuten tot een zachte jam. Blijf wel roeren! laat het dan afkoelen.
Smelt de kokosolie en doe alle ingrediënten van de kokosvulling in een kom en kneed dit met de hand door elkaar. Maak er dan kleine rechthoekjes zoals mini bounty bars uit de supermarkt +- 5cm lang en een kleine 1 cm dik.
Schep ongeveer een theelepeltje frambozenvulling op de kokosvulling. Als je ze klaar hebt zet ze dan afgedekt 2 uurtjes in de vriezer.
Smelt de chocolade au bin marie, haal de bars uit de vriezer. Rol de bars 1 voor 1 met 2 vorken door de chocolade en leg op een bakpapier, garneer ze eventueel direct met nog met wat kokosrasp.
Daarna kun je ze gelijk serveren. Bewaren doe je het beste in de vriezer zo blijven ze lekker vers. Je kan zo ook elke keer pakken wat je nodig hebt.
In plaats van frambozen vulling kan je natuurlijk ook aardbeien, blauwe bessen vulling maken of doe er eens 2 of 3 amandelen op de kokosvulling...
Wil je geen vulling gebruiken of alleen amandel dan kan je er ook bonbonnetjes van rollen met de amandel erin en daarna door de chocolade rollen...
Geniet ervan!
Smelt de kokosolie en doe alle ingrediënten van de kokosvulling in een kom en kneed dit met de hand door elkaar. Maak er dan kleine rechthoekjes zoals mini bounty bars uit de supermarkt +- 5cm lang en een kleine 1 cm dik.
Schep ongeveer een theelepeltje frambozenvulling op de kokosvulling. Als je ze klaar hebt zet ze dan afgedekt 2 uurtjes in de vriezer.
Smelt de chocolade au bin marie, haal de bars uit de vriezer. Rol de bars 1 voor 1 met 2 vorken door de chocolade en leg op een bakpapier, garneer ze eventueel direct met nog met wat kokosrasp.
Daarna kun je ze gelijk serveren. Bewaren doe je het beste in de vriezer zo blijven ze lekker vers. Je kan zo ook elke keer pakken wat je nodig hebt.
In plaats van frambozen vulling kan je natuurlijk ook aardbeien, blauwe bessen vulling maken of doe er eens 2 of 3 amandelen op de kokosvulling...
Wil je geen vulling gebruiken of alleen amandel dan kan je er ook bonbonnetjes van rollen met de amandel erin en daarna door de chocolade rollen...
Geniet ervan!
Afbeelding
Aantal personen
10.00
Aantal stuks
20.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze recepten zijn van www.oergeluk.com
Ingrediënten
Kokosvulling
- 200 gram kokosrasp
- 50 gram kokosolie
- 200 ml kokosmelk
- 1 volle eetlepel honing
- eventueel ½ theelepel vanille extract
Topping
- 200 gram pure chocolade
- eventueel wat kokosrasp
Frambozen vulling
- 20 frambozen
- 1 eetlepeltje water
- 1 grote theelepel honing
- 200 gram kokosrasp
- 50 gram kokosolie
- 200 ml kokosmelk
- 1 volle eetlepel honing
- eventueel ½ theelepel vanille extract
Topping
- 200 gram pure chocolade
- eventueel wat kokosrasp
Frambozen vulling
- 20 frambozen
- 1 eetlepeltje water
- 1 grote theelepel honing
Leuke tips
Kijk voor meer leuke en lekkere recepten op mijn website www.oergeluk.com
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1491909
Homepage ID
3035413
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Kippenei eiwitvrij