Bereidingswijze
Zet ruime pan water op met best flink wat (zee-) zout en breng aan de kook
In een koekenpan op laag vuur 40gr boter en 2-3el olijfolie verwarmen
knoflook en spinazie op laag vuur bakken/ laten slinken
pz champignons en salie erbij
als water kookt laag zetten en net aan kook houden zonder bubbels
ravioli in 3-4 min koken
Koekenpanvuur wat opdraaien
met schuimspaan ravioli uit water scheppen en in koekenpan toevoegen
wat parmesan er over meebakken 2-3min
op bord scheppen en evt nog wat olijfolie en parmesan naar smaak erbij
buon appetito
In een koekenpan op laag vuur 40gr boter en 2-3el olijfolie verwarmen
knoflook en spinazie op laag vuur bakken/ laten slinken
pz champignons en salie erbij
als water kookt laag zetten en net aan kook houden zonder bubbels
ravioli in 3-4 min koken
Koekenpanvuur wat opdraaien
met schuimspaan ravioli uit water scheppen en in koekenpan toevoegen
wat parmesan er over meebakken 2-3min
op bord scheppen en evt nog wat olijfolie en parmesan naar smaak erbij
buon appetito
Aantal personen
1.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zelf bedacht en geprobeerd, wilde de ravioli beetje aankleden met smaak, dat kan ook gewoon simpel zonder uitgebreide saus.
Ingrediƫnten
1/2 pak verse ravioli (LaPlace, bij Jumbo in koeling) met paddenstoelen en truffel
verse spinazie, koekenpan vol bedekkend
2-4 flinke kastanje champignons, Brunoise gesneden of ietsjes grover
2 teentjes knoflook fijn gesneden
2 blaadjes gedroogde of verse salie
pz
gemalen parmesan naar smaak
verse spinazie, koekenpan vol bedekkend
2-4 flinke kastanje champignons, Brunoise gesneden of ietsjes grover
2 teentjes knoflook fijn gesneden
2 blaadjes gedroogde of verse salie
pz
gemalen parmesan naar smaak
Hulpmiddelen & keukengerei
Ruime kookpan
Koekenpan
Koekenpan
Leuke tips
Voor meer personen gewoon hoeveelheden aanpassen
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1491901
Homepage ID
2266220
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch